Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Camping Bi-village Fazana

Camping Bi-village Fazana

Skrevet af Ingen Kommentarer | 31.708 views

Camping-Bivillage-FazanaCamping Bi-village er en af de absolutte top campingpladser på Istrien halvøen, campingpladsen ligger lige syd for ferieby Fažana, med udsigt over Veli Brijuni Øen, den største ø i Brijuni øgruppen og hjemsted for national parken Brijuni. (Som man helt sikkert bør besøge).

Campingpladsen har ca. 1100 standpladser, som alle er forsynet med elektricitet og vand. De sanitære faciliteter på pladsen er i henhold til de europæiske standarder, i alt er der 5 sanitære bygninger. For et ekstra gebyr kan man bestille et privat / familie badeværelser i en af de 5 sanitetsbygning. Sanitære faciliteter for handicappede samt et område til ble skiftning af babyer er naturligvis også at finde.

Campingpladsen er opdelt i et ikke reservations område, hvor gæsten kan frit vælge deres standplads, og 3 zoner, hvor reservation kræves, hver af de 3 reservation zoner har forskellige skifte dage (tirsdag, fredag og lørdag)

Campingpladsen tilbyder Villaer, lejligheder, Luksus værelser samt mobilhomes til udlejning.

Faciliteter:

Med hensyn til faciliteter, tilbyder Bi-village mere eller mindre alt, grundlæggende faciliteter så som vaskeri og internet cafe suppleres af en souvenir butik, et supermarked samt flere andre butikker. Store dele af plads området har Wi-Fi adgang, så du kan sidde i dit telt og læse nyhederne hjemmefra.

Spise muligheder forefindes naturligvis også på Bi-village, campister har tre restauranter at vælge imellem, retterne i de 3 restaurant er hovedsagelig fra det internationale køkken, endvidere er der en Sandwich bar på pladsen. Gæster som ønsker et større udvalg, kan gå en tur til Fažana centrum, hvor der findes flere gode restauranter.

For de mindre gæster er Bi-village et rent underholdnings Mekka, animation programmet dækker over spil, kreative laboratorier, mini-klub, junior-klub, og for de større børn er der en teen-klub. Børnene kan selvfølgelig også nyde en af de 3 nye swimmingpools. Instruktørerne til børnenes sportsprogram er uddannede rednings- og fitness-instruktører.

Om aften har animation programmet forskellige arrangementer kørerne, som bl.a. omfatter Diskoteks nætter.

Sportsfaciliteter på Bi-Village, omfatter beach volleyball, håndbold / fodbold og basketball, vandsport så som windsurfing, dykker ture, udflugt med en banan båd er også en mulighed. For seniorer campisterne tilbyder campingpladsen tilpassede fitness programmer.


Standpladser og Mobilhomes:

Campingpladsen har omkring 1100 standpladser, beliggende i skyggefulde Middelhavs vegetation, pladserne varierer i størrelser fra 60 til 120 m2, alle pladser er med el og vand.

Zone A: 90-120 m2, max. 8 personer, elforsyning
Zone B: 70-90 m2, max. 6 personer, elforsyning
Zone C: 60-70 m2, max. 4 personer, uden elforsyning

Som nævnt tidligere er det muligt at leje værelse, villa og lejlighed på Bi-village campingpladsen, aktuelle tilbud kan du se her:

Book Mobil homeEndvidere er det muligt at leje pæne Mobilhomes  4+2 (4 voksne og 2 børn) med køkkenniche og opholdstue med soveplads til 2 personer, derudover har. Mobilhomet to soveværelser, et badeværelse samt en veranda med havemøbler.

Afstand til større byer i området:

Afstand til Pula centrum 7,7 km ca. 13 minutter kørsel.
Afstand til Fažana centrum 1,2 km ca. 3 minutter kørsel.

Andre campingpladser i området: Klik på kortet for at se alle campingpladser i Istrien.

kartan Camping IstrienCamping Puntižela – Fazana
Camping Pineta – Fazana
Camping Stoja – Pula

Kontakt og GPS Camping Bi-Village Fažana:

Address: HR-52212 Fazana, Croatia
Tel: +385 52 300300
Fax: +385 52 380711
E-mail: info@bivillage.com
GPS: N 44 55.039 E 13 48.670

Tags: , , , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.