Top Post »

| 38.968 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Camping Vestar Rovinj

Camping Vestar Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 23.336 views

Pool Camping VestarSkjult i bunden af bugten, i et idyllisk område kun 6 km syd for Rovinj’s centrum finder man campingpladsen Vestar. Pladsen blev opkaldt efter en lille ubeboet ø i nærheden af syd “indgangen” til bugten. Den forholdsvis lille plads er et perfekt sted for familier og for dem, der ønsker at nyde solen på de dejlige sten og sandstrande. Området omkring pladsen er fremragende til lange cykelture, især den lille vej i fyrretræsskoven, som adskiller camping Vestar fra Camping Polari, er velegnet.

Faciliteter på Vestar Camping:

Med hensyn til faciliteter har Camping Vestar naturligvis alt, hvad man kan forvente fra en god campingplads: Tre af de 7 sanitære bygninger er for nylig blevet renoveret, de er udstyret med varmt vands brusere, toilet og sted til opvask af service. Nogle af bygningerne har faciliteter for handicappede og er udstyret med vaskemaskine, toiletter til børn og til skiftning af baby.

Tæt på receptionen er der et supermarked og et internet point. Wi-Fi internetadgang er tilgængelig i nogle områder af campingpladsen. Det kulinariske tilbud består af en restaurant, et pizzeria og en snack og Pool bar.

Camping Vestar afslapning

Det store pool område i midten af lejren er et glimrende alternativ til sten og sandstrande, som i øvrigt har fået tildelt det blå flag. Visse dele af det store pool område er egnet til de mindre børn.


For både voksne og børn tilbyde Camping Vestar et omfattende aktivitets program, herunder en mini klub for børn og teens, der kører to timer hver formiddag og 1 – 11/2 time om aftenen. Det voksne program omfatter morgen gymnastik og flere daglige sportsaktiviteter. For dem, der ønsker at dyrke motion med vennerne, har campingpladsen to beach volleyball baner og dykkerudstyr til leje.

Standpladser på Vestar Camping:

Der er 700 parceller med plads til 2100 campister i alt. Standpladserne er alle udstyret med strøm og vand, og det er muligt at bestille plads ved havet.

Mobilehome på Camping Vestar:

Book Mobil homePå camping Vestar er der mulighed for at leje Mobilhomes til 4 voksne og 2 børn (4+2). Mobilhome har 2 soveværelse, badeværelse og en Køkkenniche med soveplads til 2 børn. Uden for Mobilhomet er der en Veranda / Terrasse med havemøbler

Afstanden til større byer i området

Afstanden til Rovinj’s centrum er ca 6,5 km, hvilket er omkring 10 minutters kørsel.
Afstanden til Pula’s centrum er ca 30 km, hvilket er omkring 35 minutter i bil.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Polari b.b., HR – 52210 Rovinj, Kroatien
Telefon: 385 52 801 501
Fax: 385 52 811 395
E-mail: polari@maistra.hr
GPS: N 45 03.799 E 13 40,464

Fotos Camping Vestar

 

 

Billeder venligst udlånt af Maistra

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.