Top Post »

| 39.656 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Dagstur fra Pula til Venedig

Dagstur fra Pula til Venedig

Skrevet af Ingen Kommentarer | 20.003 views

VenedigEn af de mest populære destinationer for en dagstur fra Pula er Venedig i Italien. Som rejsende, har man flere forskellige muligheder med hensyn til transport.

  1. Den nemmeste måde at komme fra Pula til Venedig, er at tage en katamaran. Selskabet Venezialines samt et par andre operatører har flere ugentlige afgange mellem byerne. Katamaranerne sejler normalt kun i sommerperioden, de fleste afgange finder man i perioden fra omkring 1. juni til slutningen af september. Sejlplanene bliver offentliggjort om foråret.

Man kan tjekke tidsplaner fra alle operatører her:

Prisen for en tur/retur billet er omkring 70 euro / person, (rabat på billetter til børn). Normalt har operatørerne forskellige tilbud, så som familiepakker, pensionist samt last minut, så husk at tjekke, om der er nogle af disse tilbud som passer med jeres rejseplaner.


Rejsetid med katamaran til Venedig er omkring 3 timer.

  1. Bil, at køre til Venedig fra Pula tager omkring 3 timer, rejseafstanden er omkring 280 km, hvoraf 250 km er motorvej, (vejafgifter skal betales). I Venedig er der en forholdsvis billig parkerings mulighed ved parkeringspladsen ved Marco Polo lufthavnen. Fra parkeringspladsen er der en gratis ”bådshuttle” til den historiske bydel i Venedig. Har man brug for en lejet bil eller en minivan til turen til Venedig, kan man finde udlejningstilbud fra Rovinj her.
  1. Tredje mulighed for at rejse mellem Venedig og Pula er at tage en offentlig bus. Der er to daglige afgange (undtagen søndage) fra Pula, rejsetiden er omkring 4 timer og 30 minutter, og prisen for en returbillet er omkring 70 Euro. Desværre kan denne mulighed ikke rigtig anbefales til en dagstur, da busserne afgår relative tidligt fra Venedig, hvilket kun giver et par timers ophold i Venedig.
Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.