Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Dagstur fra Rovinj til National park Brijuni

Dagstur fra Rovinj til National park Brijuni

Skrevet af Ingen Kommentarer | 9.723 views

Safari Park BrijuniEt af de mest populære udflugtsmål på halvøen Istrien er nationalparken Brijuni, som er beliggende på Brijuni øerne ud for byen Fazana. I mange år var Nationalparken sommer residens for den tidligere jugoslaviske præsident, Marshall Tito. Tito havde sin egen private Zoo og en Safari park på øen: De mange dyr fik han i gave fra de mange officielle gæster som inkluderede konger, præsidenter, berømte skuespillere samt forretningsfolk fra hele verdenen. Safari parken huser i dag en blanding af udenlandske og lokale dyrearter fra Istrien.

Transport til Brijuni fra Rovinj:

Indgangen til nationalparken Brijuni ligger i Fazana, hvorfra der er en båd forbindelse til hovedøen Veli Brijuni. Afgangstiderne for båden kan man se her. Nogle af afgangene inkludere en rundvisning på øen med guide, hvis man ønsker at komme med på en af disse rundvisninger, skal man normalt forudbestille det, så sørg for at kontakte parkens salgskontor i god tid (Se kontaktoplysninger nedenfor). Hvis man hellere vil udforske Veli Brijuni øen på egen hånd, kan man købe billetten ved ankomsten til Fazana. Brug af ø toget, et besøg i safari parken, og andre seværdigheder er selvfølgelig inkluderet i prisen.

  1. Med bil, fra Rovinj centrum er der omkring 30 km til Fazana, køretiden er ca. 30 minutter. Når man ankommer til Fazana, skal man bare fortsætte til centrum af byen, hvor man kan parkere (betalt) tæt ved vandet, fra parkeringspladsen, er der bare et par hundrede meters gåtur til der hvor båden forlader Fazana. Billetkontoret er mindre end 100 meter fra molen.


  1. Med bus, det er desværre ikke muligt at rejser med bus fra Rovinj til Fazana i øjeblikket. Men måske kan der være nogle lokale busser som kører denne sommer, spørg på det lokale turistkontor i Rovinj.
  1. Organiseret dags tur, hvis man ikke ønsker besværet med transporten selv, har man muligheden for at booke en organiseret dags tur fra Rovinj. Spørg på et af de lokale rejsebureauer om udflugter til nationalparken Brijuni.

Ud over “standard” turene til Veli Brijuni, tilbyder nationalparken også ture til andre dele af Brijuni øerne. Spørg parkens administration om de forskellige muligheder.

Kontakt detaljer til National Park Brijuni

Tel: +385 (0) 52 525 882, 525 883
E-mail: izleti@brijuni.hr.
Entrance prices: http://www.brijuni.hr/en/excursions

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.