Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Dagstur fra Rovinj til Venedig

Dagstur fra Rovinj til Venedig

Skrevet af Ingen Kommentarer | 9.285 views

VenedigToppen af populære udflugtsmål fra Rovinj er Venedig i Italien. Med hensyn til transport til Venedig er der flere muligheder, som vi har beskrevet her.

  1. Den formentlig nemmeste måde at komme fra Rovinj til Venedig på, er at tage en katamaran. I højsæsonen (juli, august) er der daglige afgange til Venedig fra en af de tre operatører Venezialines, Adriaterhavet-linjer og Commodore-cruise. Og uden for højsæsonen der er flere ugentlige afgange. De nye sejlplaner er normalt tilgængelige i begyndelsen af året.

Man kan tjekke tidsplaner fra alle operatører her:

Prisen for en tur/retur billet er omkring 70 euro / person, (rabat på billetter til børn). Normalt har operatørerne forskellige tilbud som familiepakker, pensionist samt last minut til rådighed, så husk at tjekke, om nogen af disse muligheder vil passe til ens rejse planer.

Rejsetid med katamaran fra Rovinj til Venedig er omkring 3 timer.

  1. Bil: Hvis man er flere personer er en meget billigere løsning at køre fra Rovinj til Venedig, hvilket tager omkring 2 timer og 50 minutter. Rejseafstanden er omkring 270 km, hvorfra 220 km er motorvej, hvor vejafgifter gælder. I Venedig er der en forholdsvis billig parkerings mulighed ved parkeringspladsen ved Marco Polo lufthavnen. Fra parkeringspladsen er der en gratis vand shuttle til den historiske by i Venedig. Har man brug for en lejet bil eller en minivan til turen til Venedig, kan man finde leje tilbud fra Rovinj her.


  1. Bus: Der er desværre ingen direkte busser fra Rovinj til Venedig, hvilket dybest set betyder denne mulighed er ikke nyttigt for en dags tur. Men hvis man planlægger at overnatte i Venedig, har man to daglige bus afgange fra Pula til Venedig, det kunne være en mulighed at overveje.
  1. Organiseret udflugt: Den sidste mulighed er at tilslutte sig en organiseret dag tur, som tilbydes af flere rejsebureauer i Rovinj. Så spørg rundt, når man er i Rovinj, for at se hvilke tilbud der er tilgængelige i øjeblikket.
Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.