Hjem » Feriebolig Rovinj

Feriebolig Rovinj

Find ferieboliger og sommerhus i Rovinj Kroatien, vi har udvalgt nogle af de bedste private boliger i Rovinj og de omkringliggende områder. Endvidere kan du her find informationer om de forskellige bydele I Rovinj.

I Rovinj kan man finde privat indkvartering i alle prisintervaller, så uanset om man er på udkig efter en billig feriebolig, som bare skal bruges til overnatning, eller et luksus feriehuse med swimmingpool, er der mulighed for at finde noget passende i Rovinj

Ferielejligheder 2-3 Personer Ferielejlighed 4-6 Personer
Store ferielejligheder Rovinj Sommerhuse i Rovinj
Sommerhuse med Pool De billigste lejligheder i Rovinj

 

Bydelen af Rovinj – med de fleste private boliger

FerieboligerHovedparten af private boliger kan findes i følgende bydele af Rovinj.

Končeta: er beliggende ca. 1,5 km. nord for Rovinj’s centrum, forskellige typer indkvarteringer tilbydes i denne by del.

Karmelo: er den del af byen, der støder op til den gamle bydel, her kan et begrænset antal lejligheder findes.

Lacosercio: ligger efter Končeta’s bydel i retningen mod centrum. Gåafstanden til byen ca 1 km.

Den gamle bydel: Den gamle bydel tilbyder et stort udvalg af lejligheder og et par hoteller. Mange af lejlighederne er i gamle stenhuse.

Lamanova: Denne del af byen er beliggende på en bakke med udsigt over den gamle by. Nogle af lejlighederne har en fantastisk udsigt fra den gamle bymidte.

Monte Mulini: ligger syd for den gamle bydel. I Monte Mulini er hovedparten af indkvarterings mulighederne i hoteller, men der kan også findes et par private lejligheder.

Centener: Er den del af byen med største muligheder for private boliger, alle beliggende med gåafstand til den gamle bydel.

Indkvarterings muligheder i Porec

Vi har nøje udvalgt en række boliger beliggende inden for en radius af 10 km fra Porec centrum. Man kan leje boliger direkte gennem vores partnere.

Private Lejligheder til 2-3 personer – i vores liste har vi udvalgt en række 2-3 persons lejligheder, som i de fleste tilfælde har aircondition, separat soveværelse, balkon eller terrasse. Her kan du se de udvalgte 2 persons lejligheder i Rovinj

Private Lejlighed til 4-6 personer – de fleste af de 4-6 personers lejligheder er udstyret med aircondition, balkon / terrasse, 2 soverum, i nogle tilfælde har lejlighederne 1 separat soveværelse og en sovesofa i stuen området. Her kan du se de udvalgte 4 persons lejligheder i Rovinj

Stor privat lejlighed – 6 personer eller derover består normalt af to soverum med dobbeltseng og en stue med en sofa for to personer. I nogle tilfælde har lejlighederne 3 separate soverum, bekvemmeligheder som aircondition. Balkon / terrasse er tilgængelige i næsten alle lejligheder. Her kan du se de udvalgte Store lejligheder i Rovinj.

Sommerhuse: Feriehusene er fritstående huse med en kapacitet fra 6 til 12 personer. I de fleste huse har gæsterne hele huset til rådighed, i nogle tilfælde bor husejer også i dele af boligen. Husene er fuldt udstyret til antallet af personer og udenoms arealerne er til rådighed for lejerne. Her kan du se de udvalgte Feriehuse i Rovinj

Sommerhuse med pool: Disse huse er ligesom overstående sommerhuse, men som en ekstra facilitet har de tilhørende swimmingpool. Her kan du se de udvalgte Feriehuse med pool i Rovinj.

Billig indkvartering: Vores liste over billig indkvartering inkluderer boliger med den laveste overnatnings pris pr. person. I denne gruppe er der også mulighed for at finde last minut boliger. Her kan du se de billigste ferieboliger i Porec.