Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Fra Pula til Plitvice Søerne.

Fra Pula til Plitvice Søerne.

Skrevet af Ingen Kommentarer | 10.998 views

PlitviceHvis man er på ferie i Pula, og planlægger at besøge Nationalparken Plitvice på en dagsudflugt, har man stort set kun to muligheder:

  1. Første muligheder er at tage bilen. Den korteste rute er via Rijeka, Senj. Ruten har en samlet længde på 250 km og en anslået rejsetid på ca. 3 timer. På denne rute skal der betales vejafgifter mellem Pula og Uska tunnelen. Den alternative rute går via Rijeka og så på motorvejen mod Zagreb, denne rute har en samlet længde på 270 km samme og samme rejsetid som den første rute. Men om sommeren kan denne rute være den hurtigste, da der er mindre chance for trafikpropper. På denne rute skal der betales vejafgift fra Pula og indtil afkørselen fra motorvejen mod Zagreb.

Hvis man har brug for at leje en bil eller en minibus til turen kan man gøre det Pula. Her finder man et udvalg af aktuelle biludlejnings tilbud i Pula.


  1. Den anden mulighed er at købe en dagsudflugt fra Pula. Hvis man søger på internettet, kan man finde flere rejsebureauer der tilbyder dags ture til Plitvice. Alternativt kan man besøge et af de lokale rejsebureauer i Pula.

Besøg Plitvice søerne med overnatning

Hvis man ikke er fast bundet til en bolig i Pula, har man muligheden for at rejse til Plitvice med bus og derefter overnatte i eller tæt ved parken. Her har man flere hoteller samt et stort antal private overnatnings muligheder at vælge imellem.  Overnatningsmulighederne gælder naturligvis også, hvis man rejser med bil. Vær opmærksom på, at afhængigt af årstiden, kan busturen være ganske langvarig og kræve flere bus skift.

Plitvice

Plitvice

Plitvice

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har nogle tips eller spørgsmål vedrørende at rejse fra Pula til Plitvice Søerne.

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.