Top Post »

| 36.718 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Fra Rovinj til Plitvice søerne

Fra Rovinj til Plitvice søerne

Skrevet af Ingen Kommentarer | 8.331 views

PlitviceMed mere end en million besøgende gæster er nationalparken Plitvice søer den mest besøgte turistattraktion i Kroatien. Planlægger man at tilbringe ferien i Rovinj og besøge nationalparken, har man forskellige transport muligheder:

  1. Med bil: Første mulighed er at tage bilen fra Rovinj, den korteste og hurtigste rute går via, Rijeka, derfra motorvejen mod Zagreb indtil afkørsel Plitvice, hvorfra Vejen fortsætter via Ogulin til Plitvice. Denne rute har en samlet længde på 243 km og en rejsetid på 3 timer og 15 minutter. Alternativ rute er også via Rijeka og derefter ned langs kysten til Senj hvorfra man forlade kysten og køre indlands. Denne rute har samme længde, men mindre km på motorvejen så derfor tager det ca. 20 minutter mere. I begge tilfælde skal der betales vejafgifter på motorvejen.

Har man brug for at leje en bil eller en minibus til turen, kan man gøre det i centrummet af Rovinj. Her finder man et udvalg af biludlejnings tilbud  fra Rovinj.


  1. Anden mulighed er at booke en udflugt fra Rovinj. Søger man på internettet, bør man være i stand til at finde flere rejsebureauer som tilbyder udflugter til Plitvice. Alternativ kan man besøge et lokalt rejsebureau når man er i Rovinj.
  1. Med bus: Der er ingen direkte offentlige busforbindelse mellem Rovinj og Plitvice, så hvis man skal rejse med bus er den bedste løsning mest sandsynligt at rejse via Karlovac, men vær opmærksom på det er en lang tur og ikke egnet til en dagstur.

Besøge Plitvice søerne fra Rovinj med overnatning.

Har man ikke en fast feriebolig i Rovinj, anbefaler jeg at man planlægger at tage en overnatning ved Plitvice.  Hvis man gør det, er det i princippet muligt at tage bussen, men med bil det er meget hurtigere. Ved Plitvice søerne er der masser af muligheder for at overnatte tæt på parken, inde i nationalparken er der flere hoteller. Og inden for en afstand af 10-15 km fra parken, kan man finde et stort antal private overnatningssteder.

Plitvice

Plitvice

Plitvice

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har nogle tips eller spørgsmål vedrørende rejser fra Rovinj til Plitvice søerne.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.