Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Zadar til Rovinj

Transport fra Zadar til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 8.880 views

Afstanden mellem Zadar og Rovinj er omkring 310 km, hvis man tager den korteste rute, er den anslåede rejsetid i bil omkring 4 timer. Nedenfor har vi listet de forskellige transport muligheder man har mellem byerne.

  1. I bil, er den korteste rute langs kystvejen til Rijeka, hvor man passerer byer som, Karlobag, Novi Vinodolski og Senj. Den anslåede rejsetid er som tidligere nævnt på 4 timer, man det kan dog tage lidt længere tid i sommermånederne. Alternativ rute nr. 1 går via motorvejen fra Zadar og fortsætter derefter på kystvejen fra Senj, denne rute har en længde på 330 km. Alternativ rute nr. 2, er via motorvejen til Rijeka, denne rute har en rejse afstand på omkring 380 km og en rejsetid på 4,5 timer. Hvis man har brug for en udlejnings bil til turen, finder man et stort udvalg af billige udlejningsbiler her.
  1. Med fly, der er ingen direkte fly fra Zadar til Rovinj, men der er muligheden for at flyve med Croatia Airlines fra Zadar til Pula, og derfra fortsætte til Rovinj. Denne mulighed er den hurtigste måde at rejse mellem de to byer. Oplysninger om hvordan man kommer til Zadar lufthavnen kan man finde her, og her finde man informationer om hvordan man kommer fra Pula lufthavn til Rovinj.


  1. Transfer, en privat transfer er klart den mest behagelig måde at rejse på mellem de to byer, men på grund af afstanden og rejsetiden mellem byerne er det også en relativ dyr måde at rejse på, især hvis man kun er et par personer. Ikke desto mindre er det naturligvis muligt at forud bestille en transfer mellem byerne. Her kan man se priser og forudbestille en transfer.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Bus, rejsemulighederne med direkte bus mellem Zadar og Rovinj er meget begrænset. En bedre måde at rejse på, er at opdele turen fra Zadar til Rijeka, og fra Rijeka til Rovinj, man kan tjekke alle køreplanerne her, (husk at indtaste rejsedato). BEMÆRK: Hvis man rejser fra Zadar lufthavn, er man først nødt til at tage lufthavnsbussen til den største busterminal i Zadar. Informationer om lufthavnens bussen finder man her.
  1. Katamaran, en ganske interessant og smuk måde at rejse fra Zadar til Rovinj på, er at tage katamaran fra Zadar til Pula, (Zadar-Ilovik-Mali Lošinj-Unije-Pula). katamaran, tager omkring 5 timer og sejler kun i sommer månederne. Fra Pula kan man fortsætte sin rejse med bus fra den centrale busstation, hvor man vil finde masser af afgange til Rovinj.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har spørgsmål eller råd til andre læsere i forhold til at rejser fra Zadar til Rovinj.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.