Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Hotel & Resort Brioni in Pula

Hotel & Resort Brioni in Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 65.156 views

Hotel-Brioni-PulaHotel & Resort Brioni *** er beliggende på vestkysten af Punta Verudela-halvøen, kun 50 meter fra havet. Fra Hotellet er der kun 4 km fra centrum af Pula, hotellet er let tilgængelig både med bil eller bus fra Pula centrum.

Værelser og lejligheder på Hotel Brioni:

Hotel Brioni har i alt 210 værelser og 12 suiter fordelt på 4 vinger og tre etager, værelserne er smagfuldt og velindrettede. Alle værelser har balkon og er udstyret med telefon, satellit-tv og en hårtørrer.

Komplekset omfatter også 6 nyrenoverede lejligheder med balkon, elegant og moderne indrettede. Feriegæsterne tilbydes maksimal komfort med følgende faciliteter til rådighed i lejlighederne: satellit-tv, køleskab, hårtørrer. Lejlighederne ligger tæt på Hotel Brioni´s swimmingpool.

Hotel Resort Brioni Pula

TYPE E: Toværelses lejlighed, 34-47 m2, op til 4 personer, stue bestående af to sofaer til én person, et soveværelse med to senge, køkkenniche, et badeværelse og en terrasse.
TYPE I: Treværelses lejlighed, 47-62 m2, op til 6 personer, stueetage, bestående af en stue med to sofaer til én person, to soveværelser med to enkelt senge hver, tekøkken, to badeværelser og en terrasse.

Faciliteter på Hotel Brijuni:

Det elegante Hotel & Resort Brioni har nogle gode basis facilitet, receptionen omfattede en rummelig lobby og et tv lounge, aperitif baren med udendørs terrasse og udsigt over havet er et glimrende sted at nyde en drink sent om aftenen. Andre faciliteter som bør nævnes er souvenirbutik, vaskeri service, parkering for hotellets gæster.

Hotel Resort Brioni Pula Luftbillede

Med hensyn til restauranter, er der følgende muligheder på hotellet, restauranten Ambrela, en lounge bar og Boškarin restauranten, især den nyrenoverede Ambrela restaurant kan anbefales.

Til de svømmende gæster tilbyder hotellet en udendørs pool med terrasse samt en velholdt sten og grus strand direkte ved Hotel Brioni, tæt på hotellet kan du også finde Ambrela stranden som hovedsagelig består af sten, både hotel Brioni stranden og Ambrela stranden har fået tildelt det blå flag.

Gæsterne på Hotel & Resort Brioni har følgende sports faciliteter til der rådighed, et sports- og rekreation center med 22 tennisbaner, to five-a-side fodbold pladser, sportsplads til håndbold, basketball, volleyball, strand volleyball, squash, mini-golf og bordtennis. Hotellet har også en bowlingbane med en café, strand bar, samt et stort diskotek.


Arenaturist’s animationsklubben har program for voksne og børn, de daglige aktiviteter starter klokken 9 om morgen og fortsætter indtil efter kl.23.  Der tilbydes forskellige sports- og fritidsaktiviteter, sjov og spil, temaspil for børn, kreative workshops og danse programmer.

Kontakt detaljer til Hotel Brijuni:Hoteller i Pula

Address: Verudela bb, HR-52100 Pula
Phone: +385 (0)52 215 585Book-Hotel
Fax: +385 (0)52 213 671
GPS: 44.837978, 13.829813

Billeder Hotel Brioni:

Billeder venligst udlånt af Arenatourist d.o.o

Tags: , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.