Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Hotel Eden Rovinj

Hotel Eden Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 31.915 views

Hotel Eden PoolDet smukke Hotel Eden **** er beliggende i den sydlige del af Rovinj, hvor det grænser op til Zlatni Rt, fra hotellet er der små 200 meter til vandet og ca. 1 km til Rovinj’s Promenade og bymidten. Den smukke grønne Middelhavsvegetation som omgiver hoteller fra alle sider, gør det til et perfekt sted for en afslappende ferie.

Værelserne på Hotel Eden:

Der er 325 værelser og suiter med aircondition. Alle værelser og suiter er udstyret med SAT-TV, minibar, hårtørrer, telefon, pengeskab, balkon og trådløs internetadgang. Børnesenge kan arrangeres, room service tilbydes fra 07:00 til 23:00. Størrelserne på værelserne varierer fra 12,5 til 22m2.

De 35-40m2 store Eden suiter er delt op i et soveværelse og en stue med sofa.

De 58 til 75 m2 store Eden deluxe suiter har egen indgang og jacuzzi på terrassen.

Faciliteter på Hotel Eden:

Hotel Eden har en smuk udendørs swimmingpool og en børnepool, som er placeret under fyrretræerne foran hotellet. Ved den udendørs pool er der liggestole og håndklæder til rådighed. Hvis man har brug for en pause for solen, kan man tage sig en dukkert i den indendørs pool. Strande ved hotellet ”Rocky Zlatni R” består af småsten.

Hotel Eden Strand

Det kulinariske tilbud omfatter en stor restaurant, hvor der servers morgenmads og aftensmads buffet. Endvidere er der en A la carte restaurant og en grill restaurant. Fire barer, en pool bar, et cafeteria, en aperitif bar og en animation bar, så man går hverken sulten eller tørstig i seng.


Hotellets Wellness område har spa faciliteter og tilbyder en bred vifte af massager og skønhedsbehandlinger.

Sportsaktiviteter på Hotel Eden:

Der er mange muligheder for at få noget motion. sports faciliteterne på Hotel Eden omfatter et veludstyret fitnesscenter, 8 tennisbaner, gymnastik rum og en bowlingbane (keglebane). Andre aktiviteter bordtennis, badminton, cykeludlejning og Nordic walking ture (stavgang).

Børn og underholdning:

Hotellets underholdningsteam sørger for aktiviteter fra morgen til aften, f.eks. er følgende på programmet, live musik, dans, folklore og pool parties.

For børn (op til 12 år) er der en mini klub, der kan benyttes hver dag undtagen lørdag. I programmet indgår der forskellige formiddags og eftermiddags aktiviteter. Om aftenen omfatter programmet mini disco, mini kabaret og andre arrangementer, som egner sig til børn.

Kontaktoplysninger:
Hoteller i Rovinj
Adresse: L. Adamovića bb-52.210 Rovinj
Telefon: +385 (0) 52 800 400
Fax: +385 (0) 52 811 349Book-Hotel
E-mail: eden@maistra.hr

Fotos Hotel Eden

Fotos venligst udlånt af Maistra

Tags: , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.