Top Post »

| 39.656 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Hotel Histria Pula

Hotel Histria Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 36.864 views

HOTEL HISTRIA PULAHotel Histria er beliggende på Verudela halvøen i den sydlige del af Pula, ca. 4 km fra centrum af byen, som nemt nås med en bus fra Verudela ferieanlægget. Hotellet ligger omkring 100 meter fra den nærmeste strand, og det omkringliggende område er dækket af Middelhavs vegetation.

Det forholdsvis store hotel er mest kendt som konference og event hotel, til sådanne begivenheder kan hotellet huse op til omkring 700 mennesker. Hotellet er åbnet hele året rundt og har gennem tiderne været beboet af mange berømtheder så som, Zucchero, John Malkovich, Sting, Jamiroquai, Jose Carreras, Jeremy Irons samt mange andre.

Værelser på Hotel Histria:

Hotellet har 233 værelser og 9 suiter fordelt på 3 etager, alle med panoramaudsigt og altaner, værelserne er udstyret med satellit-tv, aircondition, telefon, hårtørrer, minibar og trådløst internet. Værelsernes størrelser varierer fra 21m2 for enkeltværelse, op til 46 m2 for Histria suiter, suiterne er inddelt i et soveværelse og en stue, suitens kapacitet er 4 personer.

   Hotel Histria Pula

Faciliteter på Hotel Histria:

Hotellet har en elegant lobby med reception, avis stand, internet point og et veksle kontoret. Hotellet tilbyder også vaskeri service, ligesom det er muligt for at leje en bil og booke en række udflugter.

Det kulinariske tilbud på Hotel inkluderer en stor restaurant, hvor morgenmad og aftensmad buffer serveres, for dem der ønsker A la carte har hotellet en Istrien Tavern, som serverer lokale specialiteter så som Pršut (lufttørret skinke), trøfler og friske fisk på menuen. Hotellets anden A la carte restaurant “Yacht Club” ligger direkte ved stranden, her kan gæsterne nyde et udvalg af lokale og internationale retter.

Gæster, der ønsker at nyde en drink i løbet af dagen, kan gøre dette i hotellets pool bar, senere på aftenen kan lounge baren eller lobby baren, som med sin smukke udendørs terrasse kan anbefales, til de sene nattetimer er night baren stedet man bør nyde sin drink.

Pool Hotel Histria

Svømning kan man i den opvarmede indendørs eller udendørs Havvands pool, stranden der ligger ca. 100 meter væk fra hotellet er tildelt det blå flag.

Hotellets motions tilbud, inkluderer et veludstyret fitnesscenter, som suppleres med en sauna og forskellige massage og skønhedsbehandlinger. Tæt på Hotel Histria, er der et sportscenter, hvor sportsgrene som tennis, volleyball, håndbold og fodbold kan spilles. For dem, der ønsker at dyrke sport i det våde element, er der et dykker center og mulighed for at leje Jet ski for blot at nævne et par af mulighederne.


Arenaturist’s animation klubben for voksne og børn starter med aktiviteter klokken 9 om morgen og fortsætter indtil efter kl. 23. Programmet omfatter forskellige sports- og fritidsaktiviteter, sjov og spil, tematiske spil for børn, kreative workshops, danse programmer osv.

Kontakt Hotel Histra:Hoteller i Pula

Address: Verudela bb, HR – 52100 Pula
Phone: +385 (0)52 590 000
Fax: +385 (0)52 214 175Book-Hotel
GPS: 44.836198, 13.839512
E-mail: histria@arenaturist.hr

Billeder Hotel Histria Pula:

Billeder venligst udlånt af Arenatourist d.o.o

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.