Hjem » Hotel i Pula

Hotel i Pula

Horizont-pula-kroatienDen historiske by Pula er beliggende i den sydvestlige ende af halvøen Istrien, Pula er en fremragende base for en ferie i Istrien. Hotel tilbuddet i Pula omfatter hele spektret fra små familiedrevne hoteller til store luksus og Wellness – hoteller med fremragende faciliteter.

Hotel Horizont Pula ligger 3 km fra byens centrum i Pula og kun 1 km fra feriestedet Verudela. Lejlighederne i Horizont – Golden Rocks Resort passer diskret og harmonisk perfekt ind i den frodige Middelhavs vegetation, som er spredt over halvøen, og skråner ned mod det krystalklare hav. Resortet duftende Middelhavs park er fyldt med veje og stier, samt bænke ved promenaden med udsigt over det åbne hav, her tilbydes dejlige øjeblikke i harmoni af natur og arkitektur. Det er et ideelt sted for dem som søger hvile og afslapning i naturens favn.

Hotel Palma i Pula er beliggende 4 km fra Pulas centrum, området kaldes Punta Verudela. Byens centrum kan nemt nås med bus, men den aktive gæst kan også sagtens gå langs strandpromenaden. Hotel Palma ligger ved siden af ​​Verudela Kanalen, hvor Marinaen Veruda ligger og med Pulas lille havn Bunarina på den modsatte side af kanalen. Udsigten udgør en kontrast mellem det traditionelle og det modernede nautiske opfattelse af havet. Stedet er en del af Punta Verudela Resortet, der tilbyder et ideel feriemål i Istrien med sin kombination af bolig komfort samt alle andre faciliteter af et fuldt udstyret turist kompleks.

Hotellet Histria Pula er et 3-stjernet hotel beliggende 4 km fra Pulas centrum, Hotel Histria repræsenterer symbolet på Pulas turist-tilbud. Beliggende et fantastisk sted hævet over kysten, er dette hotel Resort det ideelle valg til ferien i Kroatien,. Hotellet har med sin elegance og komfort fokus på gratis faciliteter – kongres, underholdning, sport, fritid … Hotel Histria er det mest populære rejsemål i Kroatien for mange berømtheder fra ​​musik, film, sport og kunst verden, der sætter pris på denne kombination af luksus og komfort.

Hotel Park PulaSplendid – Golden Rocks Resort ligger i et område kendt som Golden Rocks (Podstinje), på en storslået klippekyst, der blidt skrænter mod havet. Hotellet tilbyder fremragende faciliteter, som naturligvis omfatter en dejlig udendørs swimmingpool. De fleste af lejlighederne har udsigt over det åbne hav og Lungomare, som er Pulas populære strandpromenade. Kun få skridt fra havet, i en harmonisk duftende Middelhavs park, giver dette Kroatisk familieferiested en ideel ramme for familie afslapning. På selve bakketoppen af dette turist kompleks ligger Fort Bourgignon, som stammer fra den østrig-ungarske periode, fortet er et eksempel på storslået arkitektur, som tilføjer et lille pust af historie til din Kroatien familieferie i dette Resort ved Adriaterhavet.

Hotel Park Pula er et af de få All Inclusive hoteller, som kan findes i dette område, hotellet er omgivet af fantastiske Middelhavs vegetation. Hotel Park har en strand ved havet, som afhængigt af tidspunktet på dagen, får vidunderlige farver, stranden er meget tæt på en dyb naturlig havbugt. Dette all inclusive-Kroatien hotel er en oase af fred og ro i Punta Verudela Resortet. Hotellet er beliggende 4 km fra den gamle bymidte i Pula. Gæster på Hotel Park har et bredt udvalg af faciliteter til deres rådighed, dette omfatter WIFI, flere barer og restauranter samt to udendørs swimmingpools.

HOTEL HISTRIA PULATilbring en ferie i en af ferielejlighederne ved Verudela beach apartments i Pula. Den idylliske fred og ro ved Verudela Beach Apartments, som er harmonisk placeret mellem fyrretræer, og Middelhavets medicinske planter, vil gøre din ferie til en dejlig oplevelse omgivet af naturen. De fleste Kroatiske sommerhusudlejer tilbyder en fantastisk og beroligende udsigt over det åbne hav, kun få meter fra Middelhavs vegetation og strandpromenaden. Disse ferielejligheder er det perfekte feriemål ved Adriaterhavet for familier med børn og alle dem, der nyder solen, havet, underholdning samt det store udvalg af faciliteter ved Punta Verudela Resortet.

Hotel & Resort Brioni i Pula er beliggende 4 km fra byens centrum i Pula, på Feriecenter Verudela. Hotel Brioni har et ry for at være et komfortabelt hotel, velegnet for personer som søger en afslappende ferie omgivet af Middelhavs vegetation og er forbundet med havet af niveau opdelte strande. Hotel Brioni er også et ideelt sted for begivenheder, forretningsmøder, foranstaltninger og konventioner. Her har selv et business ophold en chance for lidt afslapning ved Adriaterhavet.

Guest House Hotel Riviera Pula er beliggende kun 3 km fra lufthavnen i Pula og forholdsvis tæt på byens centrum, der gør hotellet et glimrende valg for både forretnings-og ferierejsende. Unikt i sin elegante og attraktive beliggenhed – er denne pragtfulde bygning i neo-barok stil fra slutningen af det 19. århundrede beliggende i det historiske centrum af Pula, tæt på det romerske amfiteater.

Horizont-pula-kroatienHotel Pula er et nylig renoveret 3 stjernet hotel beliggende 2 km væk fra det historiske centrum, Hotellet er åbent hele året rundt og har 172 dobbeltværelser og 8 suiter. Hotellet er meget opsat på at gøre alles ophold behageligt. Hotel Pula ligger få meter fra den smukke grønne skov, der fører til en spektakulær stenstrand. Hotellet er meget rent og altid med venligt personale. Fra hotellet er der 100 meter til en række smukke strande, en triatlon jogging sti, samt inden for en gåafstand af 12 tennisbaner, 2 fodboldbaner, en multifunktionel idrætshal samt meget mere. Området er ideelt til sportsklubbers træning og forberedelse.

Punta Verudela Resort Pula ligger 4 km fra den gamle bydel i Pula. Resortet minder om en typisk kystby og sådan et ophold omgivet af Middelhavsstil arkitektur er det perfekte ferie valg. Dette Pula Beach Resort tilbyder en fortryllende kombination af højeste komfort og gæstfrihed, som gør du føler dig hjemme. Dette er et ideelt sted for en aktiv ferie for hele familien med børn samt alle, der ønsker at nyde den daglige rytme af solen, havet, nattelivet, samt et bredt udvalg af underholdning og sportsaktiviteter. Lejlighederne på Resortet findes i størrelser fra 25 til 65 m2.