Hjem » Hotel i Rovinj

Hotel i Rovinj

Hotel udvalget i Rovinj omfatter mere en 10 hoteller i forskellige klasser, udvalget rækker fra mindre familie ejede hoteller til det 5 stjerne Luksus hotel Monte Mulini. Den største del af hoteller i Rovinj er placeret syd for det historiske by centrum men der er også hoteller i den gamle by del og på de små ø i Rovinj øhav.

Hotel Istra RovinjHotel Casa Garzotto er beliggende i centrummet af Rovinj, hotellet har stadig stilen fra tidligere århundreder (fra 19. til 20.) Der er stadige originale møbler fra det 19. århundrede der bliver brugt, samt nærmere oplysninger om hotellets historie og tradition. Dette rolige og eksklusive hotel som ligger i hjertet af Rovinj, tilbyder ikke kun klassisk skønhed, men også alle bekvemmeligheder af praktisk og moderne livsstil. Hotellet har 4 studio lejligheder på ca. 35 m2, alle indrettede i deres egen individuelle stil, og to lejligheder har åbne ildsteder, som om vinteren skaber en helt speciel atmosfære. En stor og varieret morgenbuffet serveres i kroen i stueetagen.

Hotel Monte Mulini blev åbnet i 2008, og er en eksklusiv oase af luksus og elegant fornøjelse, samt beliggende nær den smukke by Rovinj. Beliggende i smukke og rolige omgivelser, men stadig tæt på byen, er Monte Mulini det perfekte udgangspunkt for sightseeing i den smukke by Rovinj. Hotellet har 109 dejlige værelser, 10 udsøgte suiter, flere ekstraordinære restauranter og et imponerende wellness center. Alle værelser og suiter har balkon, med panoramaudsigt over den smukke bugt og den beskyttede park ”Zlatni rt”.

Hotel Istra Rovinj er beliggende på øen Sv. Andrija, som er en af de smukkeste øer i Rovinj området, det tager kun 10 minutter med båd fra Rovinj centrum. Hotellet er bygget i moderne design, og har et smukt wellness center. Omkring hotellet er der kilometervis af organiseret promenader samt fuld trafik isolation. Hotellet har 326 værelser og suiter. Alle værelser og suiter er fuld udstyret med aircondition, betalings-tv, minibar, pengeskab, telefon, internet. Hotellet råder også over en lejlighed for handicappede. Hotellet tillader ikke kæledyr.

Amarin Lejlighederne er beliggende i en dejlig grøn oase, ca. 4 km nord for Rovinj, lige ned til havet. Den udendørs pools er så tæt på den hvide stenstrand, at du kan har fornemmelsen af at være ved vandkanten. Amarin lejlighederne tilbyder 395 lejligheder, hvor 271 af lejlighederne er ny renoverede samt 180 værelser. Kæledyr er tilladt at medbringe mod et ekstra gebyr.

Hotel Eden Rovinj er beliggende i et fredeligt område ved siden af den 100-årig. naturpark Zlatni Rt i Rovinj. Hotellet tilbyder en udendørs og indendørs pools smat gratis strand stole og parasoller i hotellets egen bugt, som er 200 m fra hotellet. Der er 170 m til et idrætsanlæg og 2 km til byens centrum. Hotel Eden tilbyder sine gæster muligheden for at slappe af i afslappede atmosfære. Alle værelserne er fuldt udstyret, og de offentlige områder er rigtige hyggelige. Hotellet har en stor terrasse med en storslået udsigt. Hotel Eden har 325 værelser, kæledyr er ikke tilladt.

Hotel Eden Rovinj

Resort Villas Rubin er beliggende i den sydlige del af Rovinj’s kystområder. Villas Rubin Resort er en hyggelig lille turistby, der tilbyder alt hvad du behøver for en bekymringsfri ferie. Resort ligger lige ved en velplejet småsten strand, kun 3 km fra byens centrum. Anlagte græsplæner, oliventræer, skygger fra fyrretræer, vidunderlige klippekyst og sten strande giver dette Resort en idyllisk atmosfære. Kæledyr er tilladt mod ekstra gebyr.

The Heritage Angelo D `Oro, som tidligere var en bispegård fra det 17. århundrede, er i dag et elegant boutique hotel i Rovinj historiske centrum. På hotellet som har åbent hele året rundt kan gæsten rigtigt føle sig hjemme, og bare slappe af og nyde kulturen omkring sig, i en af de flotteste historiske byer i Europa. De fleste af værelserne tilbyder en fantastisk udsigt over havet eller hotellets have og katedralen. Et lille wellness center med sauna, solarium og en jacuzzi, hvilket alle er gratis, er også tilgængelige. Den populære badeklippe i den gamle bydel er kun 100 meter væk fra hotellet, der er også en offentlige Taxi båd som kan sejle dig til andre badestrande på offshore øerne i området.

Hotel Adriatic er beliggende på hovedtorvet i hjertet af Rovinj, på den centrale plads kaldt Adriatic. Det er det ældste hotel i Rovinj, hvilket giver en unik oplevelse af denne smukke middelhavsby. Hotellet har en romantisk cafe som er kun et par skridt væk fra Rovinjs labyrint af smalle gader, der fører til den gamle bydel. Hotellet har 27 værelser og kun 300 m til den nærmeste strand.

Hotel Park Rovinj ligger lige ved kysten over marinaen og tilbyder en dejlig udsigt til Rovinj’s gamle bydel og øen Sv. Katarina. Dette hotel ligger lige ved stranden, langt væk fra stress og travlhed fra byen, men stadig tæt på centrum. Hotellet tilbyder et omfattende udvalg af ferie faciliteter og services, herunder en swimmingpool med udsigt til byen og den smukke strandpromenade hvor man kan finde en række restauranter og barer.

Hotel Valdaliso er et af de bedste hoteller i Rovinj, hotellet og dets anneks ligger på en grøn halvø, kun et par minutter i bil fra det smukke gamle centrum af Rovinj. Hotel og anneks Valdaliso som er beliggende ca. 4 km nord for Rovinj og 50 m fra stranden tilbyder en storslået udsigt over den gamle bydel. Valdaliso er et ideelt sted for en afslappede ferie for personer, der elsker at svømme i det krystalklare hav under den varme sol. Hotellet tilbyder 289 værelser (121 i hotel-og 168 i anneks), internet point og er delvis dækket af et WIFI netværk.

Hotellet Katarina er beliggende på en vidunderlig ø overfor den historiske by Rovinj. Øen der deler sit navn med hotellet, er den næststørste ø i Rovinjs øhav. Øen er udstyret med Middelhavs vegetation, organiseret promenader og parker fra det19. århundrede, samt en storslået udsigt over byen Rovinj. Der er historiske ruiner af en gammel borg integreret i hotellet, som giver hotellet et strejf af østrig-ungarske romantik. Hotel Katarina har i alt 120 boligenheder, hvoraf 61 i hovedbygningen og 59 i annekset.

Denne boutique-stil Villa Tuttorotto har individuelt indrettede værelser med udsigt over Rovinjs havn og fyrreskove. Hotellet / Villa er udstyret med en marmortrappe, autentisk kunstværker og antikviteter. Villa Tuttorotto tilbyder et loungeområde med behagelige sofaer. Om aftenen kan man nyde et bredt udvalg af lokale og internationale aperitiffer. Gæster kan starte dagen med en gourmet morgenmad i spisestuen eller på den solbeskinnede terrasse. Du kan også nyde godt af roomservicen og nyde din morgenmad i sengen, mens du ser ud over havnen.