Top Post »

| 36.718 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Hotel Istra Rovinj

Hotel Istra Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 42.480 views

Hotel Istra RovinjHotel Istra er beliggende på øen St. Andrew en af de smukkeste øer i Rovinj´s Øhav. Før i tiden var øen et romantisk fristed for adelen. I dag repræsenterer Istra hotellet et lille ferie paradis, som tilbyder komplette forkælelse af krop og sjæl. Istra er berømt for dets luksus wellness- og spa center, den smukke restaurant i “Old Castle” og en række andre attraktioner, som er ideale for turister og familier. Hotel Istra er medlem af den respektable forening Hotels of the World.

Værelserne på Hotel Istra:

Der er 326 værelser og suiter. Alle boligenhederne er udstyret med klimaanlæg, Satellit- & betalings-tv, minibar, pengeskab, telefon, hårtørrer, røgdetektorer og trådløs internetadgang.

Følgende værelsestyper er tilgængelige på hotellet:

Dobbeltværelser fra ca. 17-29 m² med kingsize seng, alm. dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Strand Hotel Istria Rovinj

To Dobbeltværelser forbundet med en dør fra ca. 34-58 m² med kingsize seng, alm. dobbelt seng eller to enkeltsenge og to badeværelser. En af beboelserne er handicapvenlig.

Øen har også et all-suite hotel, det første af sin slags i Kroatien som tilbyder 32 luksuriøse og rummelige værelser.

All-suite typer:

Garden suite: med et gulvareal på 44,50 m², et soveværelse med to sammenhængende enkeltsenge, stue med en topersoners sofa, som kan konverteres til en ekstra seng, badeværelse med brusebad og badekar med tropisk regn effekt, loggia, og udsigt til parken.

Superior suite: med gulvareal på 44,50 m², et soveværelse med to sammenhængende enkeltsenge, stue med en topersoners sofa, som kan konverteres til en ekstra seng, badeværelse med brusebad og et badekar med både tropisk regn effekt, loggia og havudsigt.

Catamaran Hotel Istria

Deluxe suite: med gulvareal på 106,20 m², to værelser (kingsize-senge i hvert værelse), hver med telefon og betalings- & satellit-tv, to stuer. Det ene værelse med en topersoners sofa, som kan konverteres til en ekstra seng, telefon og betalings- & satellit- tv, og det andet værelse med bord og stole oprettet som en spisestue. Der er to badeværelser med brusebad og badekar med tropisk regn effekt, hårtørrer og et lille spejl med forstørrelsesglasset. Det største badeværelse er udstyret med et boblebad, to håndvaske og to loggiaer: Det ene badeværelse har adgang fra soveværelset, det andet fra stuerne og det større badeværelse, som har to indgange og havudsigt. Fra øverste etage af suiterne er der en smuk udsigt til Brijuni-øerne.


Faciliteter på Istra hotellet:

Hotel Istra er velkendt for dets luksus Wellness centre. Det er et af de mest avancerede og bedst udstyrede i Kroatien. Det er baseret på Middelhavet konceptet og tilbyder afslapning i en autentisk middelhavs have, i en komfortable og naturlige atmosfære med moderne interiør og det nyeste udstyr.

Hotellet har flere haller til konferencer og forretningsmøder eller sammenkomster, den største af hallerne kan rumme op til 250 personer.

For dem, der ikke kan lide at bruge den klippefyldte Blå Flag strand, tilbyder hotellet 2 udendørs swimmingpools, 1 indendørs swimmingpool og børne pool.

Gæster på Hotel Istra kan parkere deres biler på Lamanovs parkeringsplads. Transport til og fra “Delfin” kajen er gratis for hotellets gæster.

Smukke Restaurant

Kulinarisk tilbud på Istra hotellet:

Hotellets restaurant er opdelt i tre tema restauranter:

Mediteran, Middelhavet og internationale retter, siddepladser: hall – 290, terrasse – 60.
Brancin, fiskespecialiteter, siddepladser: hall – 100, terrasse – 40.
Istra, Istrien køkken, siddepladser: hall – 100, terrasse – 40.

Alle tre af dem tilbyder halvpension efter eget valg. Morgenmadsbuffeten serveres fra 6.00 til 10.00 formiddag, buffet middag serveres fra 18.30 til 21.30 aften. Der er klimaanlæg og barnestole i restauranten, mulighed for vegetariske retter, særligt retter til diabetikere, ernæringsmæssigt forbedret retter for atleter og frokost pakker.

A `la carte restauranter:

Lanterna Fiske Restaurant, siddepladser: 150 – terrasse, 80 – hall, åben fra klokken 12.00 – 23.00 (om sommeren indtil 24.00)

Birikin Pizzeria, siddepladser: 80, åbent fra klokken 10:00 til 17:00 (om sommeren)
Lavanda Grill, siddepladser: 80, åbent fra klokken 10:00 til 17:00 (om sommeren)
Kaptajn Club, antal siddepladser 80, åbent fra klokken 12.00 – 24.00 (om sommeren)

Bars på Hotel Istria:

Aperitif Bar – Lobby (hele året)
Cafeteria
Pool Bar
Blue Bar
Pool Fresh Corner
Molo Fresh Corner
Animation Fresh Corner

Sport og underholdning på Istra hotellet:

Hotellet tilbyder en bred vifte af sports faciliteter: 3 tennisbaner, fitness, basketball baner, beachvolleybaner, bordtennis, skak baner, legepladser. Det er gratis at dyrke fitness og at benytte haven, skak-, skydebanerne (med animation programmer) og beachvolleybanerne.

For de yngste er der Animation program, baby / mini / teen klubberne, hobby workshops, surfing skole, dykning skole, kroatisk sprogskole og aften-programmer.

Der er et spændende aftenunderholdnings program med levende musik, forskellige shows, folklore, harmoni og syngende grupper for voksne.

For at komme til byen Rovinj:

Fra Istra hotellet tager det kun 15 minutter at sejle med båd til byen Rovinj – en meget behagelig tur.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Rovinj

Adresse: Crveni otok-St. Andrea bb-52.210 Rovinj
Telefon: +385 (0) 52 802 500Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 813 484
E-mail: istra@maistra.hr

Billeder Hotel Istria:

Tags: , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.