Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Krk-Rijeka lufthavn til Pula

Transport fra Krk-Rijeka lufthavn til Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 43.862 views

Rijeka lufthavn ligger på øen Krk, som er omkring 30 km fra centrum af Rijeka. Fra lufthavnen er der en lufthavns bus til centrum af Rijeka, lufthavnsbussen forlader lufthavnen kort efter ankomsten af alle rutefly.

Hvis man rejser til Pula via lufthavnen i Rijeka, har man stadig en et stykke vej fra lufthavnen. Nedenfor har vi listet de forskellige rejsemuligheder fra lufthavnen på øen Krk til Pula:

  1. Med bil, er den korteste og hurtigste rute mellem lufthavnen Krk-Rijeka og Pula omkring 135 km og har en anslået rejsetid på 1 time og 40 minutter. I øjeblikket er kun dele af vejen motorvej, hvilket betyder at man kan løbe ind i trafikpropper i sommermånederne. På dele af strækningen skal der betales vejafgifter. Der findes også en alternativ rute, der følger Istrien’s kystlinje. Denne rute er lidt kortere, men har længere rejsetid. I lufthavnen er der flere biludlejningsselskaber, et udvalg af de bedste tilbud, kan man finde her.
  1. Transfer, hvis man vil have maksimal komfort på turen fra Krka lufthavn til Pula, kan vi anbefale en forudbestilt transfer, hvilket betyder, at man vil blive samlet op af en chauffør i lufthavnen. Transfers udbydes til forskellige antal personer, det starter fra en person til mellemstore grupper. Man kan tjekke priser og forudbestille en transfer her. Tip: Hvis man skal bo på et hotel i Pula, bør man tjekke med hotellet, om de evt. har en transfer ordning fra Rijeka-Krk lufthavn.

Pula

Pula

Pula

  1. Med bus, der er INGEN direkte forbindelser fra Krk-Rijeka lufthavn til Pula. Hvad man skal gøre, hvis man ønsker at rejse ved hjælp af offentlig transport, er først at tage lufthavnsbussen fra lufthavnen til Rijeka center (Flere informationer finder man her), lufthavnsbussen stopper ved Jelačićev square, som er lidt mere end 1 km fra den største busterminal i Rijeka. Fra den centrale busstation har man flere daglige busafgange mod Pula, man kan finde køreplan for busser i Kroatien her.


  1. Med taxa, hvis ingen af de ovennævnte transport muligheder opfylder dine rejse krav, er det naturligvis altid muligt at tage en taxa fra lufthavnen. Taxier er parkeret foran lufthavnens terminal, MEN sørg for at blive enige om prisen INDEN I forlader lufthavnen.

Du er meget velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål om at rejser fra Rijeka-Krk lufthavn til Pula.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.