Top Post »

| 39.656 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Ljubljana lufthavn til Rovinj

Transport fra Ljubljana lufthavn til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 5.543 views

Ljubljana lufthavn – Jože Pučnik, ligger 26 km nord for Ljubljanas centrum og omkring 200 km fra Rovinj. Lufthavnen er ”forbundet” til Ljubljana med en lufthavns bus, som afgår hver time på hverdage og hver anden eller tredje time i weekenden.

Hvis man rejser til Rovinj fra lufthavnen i Ljubljana, har man følgende muligheder i form af transport.

  1. Med bil, størstedelen af vejen mellem lufthavnen i Ljubljana og Rovinj er motorvej, hvilket gør rejsen meget nem og hurtig. Den korteste rute går via Koper og krydser grænsen i Dragonja. En alternativ rute via grænseovergangen i Jelšana har næsten samme længde, men med mindre motorvej, og derfor længere rejsetid. Hvis man rejser med sin egen eller en lejet bil, skal man huske at købe en Vignette i Slovenien. Udlejningsselskaberne i lufthavnen og deres aktuelle tilbud finder man her.


  1. Transfer, en transfer fra lufthavnen i Ljubljana til Rovinj er en smule dyr, men ikke desto mindre naturligvis muligt. Transfer tilbydes til 1-3 personer med en almindelig sedan køretøj og fra 4 til 8 personer med en mini van. Her kan man tjekke priser og forudbestille en transfer.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Med Bus, der er ingen direkte bus fra lufthavnen i Ljubljana til Rovinj. Men fra selve byen Ljubljana er det muligt at rejse direkte fra Ljubljana til Rovinj selv om det er meget begrænset med bus afgange. Man kan finde afgangene her. Alternativt kan man tjekke forbindelserne via Trieste i Italien.
  1. Med taxa, hvis man står tilbage med ingen andre muligheder, kan man naturligvis tage en taxa fra lufthavnen i Ljubljana til Rovinj, men det vil være en dyr fornøjelse og vil koste dig en del.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål ang. at rejse fra Ljubljana lufthavn til Rovinj.

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.