Top Post »

| 36.718 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Nudist Camping Valalta Rovinj

Nudist Camping Valalta Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 26.665 views

CampingCamping Valalta har for nylig fejret 40 år jubilæum som nudist campingplads. Pladsen er beliggende i naturskønne omgivelser ved udmundingen af Limski Kanalen. Campingpladsen er blandt de største campingpladser i Kroatien, med 1600 standpladser og et stort antal af mobile homes og lejligheder. Campingpladsen er som en mindre provinsby og er naturligvis udstyret i overensstemmelse hermed.

Som et højdepunkt har Camping Valalta sin egen Marina, hvor det er muligt for nudist campere at medbringe der egen både og nyde sejlture på Adriaterhavet. Lystbådehavnen er den eneste nudist marina langs Adriaterhavets kyst.

Et andet højdepunkt er campingpladsens eget bryggeri, hvor en økologisk øl brygges, her kan gæsten både smage på øllet og få en guidet tur på bryggeriet.

Camping Valalta beliggenhed i fredelige og uforstyrrede omgivelser er sammen personalets og ledernes ry for deres diskretion en garant for at man her kan nyde en uforstyrret og privat nudist ferie. På grund af sin gode infrastruktur, diverse indkvartering og service muligheder, sports, rekreations og underholdnings faciliteter og aktiviteter for alle generationer og frem for alt dets unikke miljø, er Valelta vokset til en oase af glæde og tillid, der hvert år får besøg af talrige naturist gæster fra hele verden.

Faciliteter på Camping Valalta:

Camping Valalta har bogstaveligt talt alt, hvad man kan forvente af en 4-stjernet campingplads.

Sanitetsbygninger: Valalta har i alt 17 sanitetsbygninger. Ud over toilet og bruser, er der mulighed for at vaske op og nogle af bygningerne er også udstyret med vaskemaskiner og tørretumblere. I ca. halvdelen af bygningen er der særlige børnevenlige badeværelser.

Svømmehaller: Valalta Naturist området indeholder en moderne havvands pool for voksne, børn og ikke-svømmere, liggestole findes på pool-området.

Stranden på Camp Valalta er ca. 4 km lang og består hovedsageligt af småsten, men også en mindre sandstrand kan findes, liggestole og parasoller er tilgængelige på stranden.

Det gastronomiske tilbud på campingpladserne, omfatter en lang række restaurant og barer som er jævnt fordelt på hele området. Derudover er der en restaurant for gæster, som opholder sig i lejligheder og bungalows, herunder campister, som tilbydes en buffetagtig morgenmad og en svensk buffetagtig middag.

Uvala Restaurant tilbyder internationale og nationale retter herunder autentiske Istrien specialiteter. Spaccio Restaurant tilbyder et udvalg af fiske- og skaldyrs retter. Saline Restaurant tilbyder grillet kød og specialiteter, mens Pizzeriaet vil overraske dig med et stort udvalg af pizzaer og pasta, a la carte morgenmad, fastfood produkter, kager og is. Ud over restauranten er der en Grill og Snack bar på stranden samt en bar ved siden af pool området. Om aftenen kan campister nyde en drink i Cha-ka Cha-ka eller Copacabana Bar og sammen med den dertilhørende underholdning.

Sportstilbuddet: På Valalta Naturist område efterlades ingen ønsker uopfyldt. På området tilbydes der et stort udvalg af forskellig sports, rekreations, underholdnings faciliteter og aktiviteter, så som tennisbaner, et par beachvolley baner, volleyballturneringer, fodboldbaner, fodboldturneringer, svømning, svømme konkurrencer, svømme skole, vand, morgen og gruppe træningsprogrammer, leje af både og cykler, petanque og minigolf.

For børnene er der en børne- og teen klub, som tilbyder daglige programmer fra 09:00 til 17:00. Campingpladsen har også sin egen børnehave, hvor professionelt personale er dedikeret til at give børnene kvalitets tid uden deres forældre.

Standpladser på Camping Valalta:

Camping Valalta har samlet 1600 parceller som på tilbyder skygge og sol, alle parcellerne er med adgang til vand og elektricitet, der er 17 sanitetsbygninger jævnt fordelt på campingpladserne.

Mobile Homes og lejligheder:

Bungalows og lejligheder er fra 12 til 75m2 og boliger fra 2 til 7 personer, de er udstyret med Sat-TV, bad / toilet, køleskab og en terrasse. Nogle af boligerne kan leveres med havudsigt.

Alternativ til lejlighederne kan gæsterne leje Mobile Homes. Campingpladsen tilbyder en 24 m2, Mobile Homes til 4 personer og en 32m2 luksus Mobile Homes til højst 5 personer.

Afstand til større byer i området

Afstanden til Rovinj’s centrum er omkring 6 km, hvilket tager omkring 15 minutter at køre.

Kort Camping pladser IstrienAndre pladser i Rovinj Område:Klik på kortet for at se alle campingpladser i Istrien

Camping Amarin
Camping Vestar

Kontaktoplysninger:

Adresse: Cesta za Lim1, 52210 Rovinj
Telefon: +00385 (0) 52 804 800
Fax: +00385 (0) 52 821 004
E-mail: valalta@valalta.hr
GPS: N 45 07.366 E 13 37,862

Fotos Camping Valalta:

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.