Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Zagreb til Rovinj

Transport fra Zagreb til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 9.776 views

Afstanden mellem Zagreb centrum og Rovinj er omkring 250 km, anslået rejsetid, efter den korteste rute er ca. 3 timer. Hvis man rejser fra Zagreb lufthavnen er kørselsafstand omkring 260 km. Nedenfor har vi listet de transport muligheder der er mellem byerne.

  1. I bil, vejen mellem Zagreb og Rovinj er i en meget god stand, hvilket betyder at kørsel er ganske behagelig. Den første del af ruten, fra Zagreb til Rijeka er en 4 sporet motorvej. Fra Rijeka har man hovedsagelig alm. veje. Bemærk venligst, at vejafgifter gælder mere eller mindre på hele ruten. Hvis man ikke har egen bil, og er mere end to personer der rejser, er en udlejningsbil for en længere periode eller som ”one way” leje en mulighed at overveje. Et udvalg af biludlejnings firmaer samt priser, fra Zagreb centrum og Zagreb lufthavnen finder man her.
  1. Fly, der er ingen lufthavn i Rovinj, og naturligvis derfor heller ikke nogen direkte flyvning mellem byerne, men man har muligheden for at flyve fra Zagreb til Pula, hvilket vil forkorte køre længden med omkring 40 km. Men den endelig rejsetid vil dog ikke være meget mindre end hvis man kører.


  1. Transfer, fra lufthavnen er det muligt at arrangere en privat transfer, som dybest set betyder at en chauffør vil samle en op i lufthavnen. Privat transfer er muligt med en almindelig størrelse bil for op til 3 personer (plus føreren) og i en minivan med op til 8 personer (plus føreren). Her kan man se priser og forudbestille en privat transfer.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Bus, selv om antallet af direkte busser er begrænset, er turen med bus fra Zagreb til Rovinj helt sikkert en mulighed at overveje. Man kan tjekke køreplanen her. Hvis man ikke kan finde nogen bus der passer, kan man prøve at søge først for busser fra Zagreb til Rijeka og derefter fra Rijeka til Rovinj, hvilket giver en del flere muligheder. BEMÆRK, hvis man rejser fra Zagreb lufthavn, er man først nødt til at rejse med lufthavnens bussen til den centrale busstation i Zagreb. Flere informationer finder man her.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har spørgsmål i forbindelse med at rejse fra Zagreb til Rovinj i Istrien.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.