Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Shopping i Rovinj

Shopping i Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 23.022 views

Shopping RovinjHvis man er på ferie i Rovinj og har brug for at gøre lidt shopping, kan denne lille guide hjælpe en med at finde vej rundt i Rovinj.

Supermarkeder i Rovinj:

På kortet forneden har vi markeret alle de større supermarkeder i Rovinj, disse supermarkeder har mere eller mindre alt i form af dagligvarer, og i de fleste af dem finder man også en anstændig non food afdeling.

Det eneste indkøbscenter, hvis man rent faktisk kan kalde det et indkøbscenter, er Mercator. Her finder man et større Mercator supermarked samt nogle mindre butikker.


Hvilket er det billigste supermarked i Pula? Tja, det afhænger af, hvad man er på udkig efter. Ud fra min erfaring vil jeg anbefale LIDL.

Andre shopping mulighederne i Rovinj:

Det nærmeste man kan komme til en indkøbs eller gågade i Rovinj, er nok Carera Ulica (se kortet nedenfor), her finder man en lang række butikker, som sælger souvenirs, sko, tøj og andre produkter.

I den gamle bydel, finder man primært souvenirbutikker og gallerier, og på promenaden kan man finde et par smykkebutikker ind i mellem alle restauranterne.

Hvis man ønsker at gøre “real shopping” i et indkøbscenter, bliver man nødt til at tage til Rijeka, hvor man har “Tower center Rijeka” med mere end 100 butikker.

Grønsagsmarked i Rovinj:

grønsagsmarkedet i Rovinj kan man købe frisk frugt og grøntsager, en del er lokalt producerede hvilket betyder at udvalget vil variere afhængigt af årstiden. Man kan også inden på det grønne marked, finde flere boder, der sælger souvenirs, urter, spiritus samt andre lokalt producerede varer.

Shopping kort Rovinj

Prikaži Shopping Rovinj na većoj karti

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.