Top Post »

| 39.656 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Trieste lufthavn til Pula

Transport fra Trieste lufthavn til Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 9.629 views

Trieste No-borders Lufthavn ligger i Monfalcone ca. 163 km fra centrum af Pula. Fra lufthavnen er der en forholdsvis hyppig lufthavn bus som køre til busstationen i Trieste, hvilket er omkring 45 km fra lufthavnen.

Hvis man rejser fra Trieste lufthavn til Pula, har man en række transport muligheder at vælge imellem, her nævner vi hvilken:

  1. Med bil, går den mest direkte rute fra Trieste lufthavn til Pula via Trieste, Koper og ind i Kroatien ved grænseovergangen i Dragonja. Den anslåede rejsetid fra Google maps er ca. 2 timer. En alternativ rute går via grænseovergangen Sočerga og derefter via Buzet og Pazin i Kroatien. Den alternative rute er omkring 20 km længere og med en anslået rejsetid på 2 timer og 20 minutter. Hvis man skal leje en bil i Trieste lufthavn, kan man finde alle tilbuddene fra biludlejningsselskaberne her.
  1. Transfer, den mest komfortable form for transport fra lufthavnen i Trieste til Pula er en forudbestilt transfer. Transfer tilbydes for 1 – 3 (4) personer i en alm. sedan eller i en minivan for 4 (5) -8 personer. Man kan se priser og forudbestille en transfer her. TIP, hvis man skal bo på et hotel i Pula, kan de evt. have pickup arrangement fra Trieste lufthavn.

Pula

Pula

Pula

  1. Med bus, mellem lufthavnen i Trieste og Trieste centrale bus station er der masser af busser på hverdage, man kan se køreplanen her. Fra Trieste bus station til Pula er antallet af daglige afgange desværre begrænset, her kan man se køreplanen. Samlet rejsetid (fra lufthavn til Pula) med bus er cirka 4,5 til 5 timer.
  1. Taxi, det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa fra lufthavnen til Pula. Man skal bare finde en chauffør, der har medbragte sit pas og derefter blive enige om en rimelig pris.


  1. Rejse tip, da lufthavnsbussen kører temmelig ofte, kan det anbefales at man laver en kombination af lufthavns bus + offentlige busser eller en taxa / transfer fra Trieste, hvis man gør dette kan rejsens pris og rejsetiden holdes på et rimeligt niveau.
  1. Fly, da der ikke er nogen direkte fly fra Trieste lufthavn til Pula lufthavn, så at flyve er ikke en mulighed som kan anbefales.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål om rejser fra Trieste lufthavn til Pula.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.