Top Post »

| 38.968 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Trieste lufthavn i Italien til Rovinj

Transport fra Trieste lufthavn i Italien til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 10.489 views

Hvis man kigger på et kort ligger Trieste umiddelbart relativt tæt på Rovinj, afstanden mellem byerne er ca. 100 km, men da lufthavnen i Trieste ligger 45 km uden for (Trieste No-borders Airport i Monfalcone) Trieste i retning af Venedig, er der næsten 150 km mellem lufthavnen i Trieste og Rovinj centrum.

En afstand på 150 km vil normalt ikke tage lang tid at rejse, men da der ikke er motorvej hele vejen, vil rejsetiden i bil ende i cirka 2 timer, og hvis der er kø ved grænsen kan det godt tage en del længere tid. Nedenfor har vi listet de forskellige transportmidler man kan benytte mellem Trieste lufthavn og Rovinj.

  1. Med bil, går den mest direkte rute fra Triest lufthavn til Rovinj via Triest, Koper og ind i Kroatien ved grænsen i Dragonja, den anslåede rejsetid af Google maps er 1 time 50 minutter. Alternative ruter er via grænsen i Sočerga, derefter via Buzet og Motovon eller Buzet og Pazin i Kroatien. Begge alternativ rute er omkring 20 km længere og med rejsetid på ca. 2 timer og 15 minutter. I Triest lufthavn er det naturlivis muligt at leje en bil, aktuelle udlejningstilbud kan man finde her


  1. Transfer, den mest komfortable form for transport fra lufthavnen i Trieste til Rovinj er en forudbestilt transfer. Transferen kan bestilles i køretøjer for 1 – 3 (4) personer eller i større køretøjer til 4 (5) -8 personer, man kan se priser og forudbestille en transfer her. TIP, hvis man bor på et Hotel i Rovinj, har hotellet eventuel en mulighed for at arrangere en transfer fra Trieste lufthavn.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Med bus, mellem lufthavnen i Trieste og Trieste centrale busstation er der masser af daglige busse, man kan se afgangstiderne her. Fra den centrale busstation i Trieste og til Rovinj, er antallet af daglige afgange begrænset, her kan finde Køreplanen. Rejsetiden med bus er omkring 4,5-5 timer.
  1. Taxi, naturligvis er der selvfølgelig også muligheden for at tage en taxa fra lufthavnen. Men hvis man gør det, skal man sørge for at blive enige om en pris, før man forlader lufthavnen.

Rejse tip, da lufthavns bussen afgår temmelig ofte kan man overveje at tage denne bus til Trieste, og så rejse videre derfra med offentlige busser, taxa eller transfer, vis man gør dette kan man afkorte rejsetiden og holde prisen nede på et rimeligt niveau.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har rejsetips eller spørgsmål ang. at rejse fra Trieste lufthavn til Rovinj.

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.