Top Post »

| 38.968 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Venedigs lufthavn til Pula

Transport fra Venedigs lufthavn til Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 41.904 views

Venedigs ene lufthavn hedder Marco Polo og ligger 273 km fra Pula. Den anden lufthavn ligger i Treviso ca. 282 km fra Pula. I begge tilfælde er der en køretid til Pula på omkring 3 timer.

Fra begge lufthavne er der hyppige lufthavns busser til Mestre Togstation i Venedig. Det tager fra Marco Polo lufthavn ca. 20-30 minutter, og fra lufthavnen i Treviso omkring 1 time. Fra Mestre togstation er der tog og busforbindelser til en lang række byer i Italien.

Nedenfor har vi listet de forskellige transport muligheder man har fra Venedigs Lufthavne til Pula:

  1. Med bil, som nævnt før tager det fra Venedigs lufthavn til Pula omkring 3 timer. Udover 15-20 km af ruten i Slovenien, er der motorvej hele vejen. På motorvejene i Italien og Kroatien, skal der betales vejafgift. I Venedigs lufthavn(e) kan man leje en bil fra de fleste internationale biludlejningsfirmaer. Normalt er det ikke et problem at tage bilen med til Kroatien, men sørg for at spørge alligevel. Her kan man finde en række at de bedste biludlejnings tilbud fra Venedigs lufthavn.
  1. Transfer, for få personer er en transfer en relativ dyr måde at rejse fra Venedig lufthavn til Pula på, men hvis man er en større gruppe af rejsende er en forudbestilt transfer helt sikkert en mulighed man bør overveje. Her kan man tjekke priser og forudbestille en transport fra Marco Polo lufthavnen, og her kan man se priser og forudbestille en transport fra Treviso lufthavnen.

Pula

Pula

Pula

  1. Bus, fra Venedigs bus station er der to daglige direkte busser (undtagen søndagen). Køreplanen for busserne, kan man se her. For at komme med en af busserne i Venedigs, bliver man nødt til at tage lufthavnsbussen fra en af lufthavnene (Marco Polo, Treviso Lufthavn) til Venedig.
  1. Tog, fra Mestre togstation er der hyppige toge til Trieste, fra Trieste kan man så forsætte rejsen med enten bus, lejet bil eller forudbestilt transfer.


  1. Fly, der er ingen direkte fly mellem Venedigs lufthavne og lufthavnen i Pula hvilket betyder, at flyve ville kræve minimum et stop og i de fleste tilfælde flere stop. Tidsmæssigt kan det simpelthen ikke betale sig at flyve.
  1. Båd / Katamaran, Venezialines driver en katamaran mellem Venedig og Pula. I højsæsonen (juli og august) har katamaran daglige afgange, uden for højsæsonen (april-juni + september-oktober) er der er 2-4 ugentlige afgange.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål om at rejse fra en af Venedigs lufthavne til Pula.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.