Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Hotel Palma Pula

Hotel Palma Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 38.523 views

Hotel Palma Pula Swimming poolDet 3 stjernede Hotel Palma er en del af Punta Verudela Resortet, som ligger ved kysten, 4 km fra byens centrum. Hotellet er moderne indrettet, og tilbyder en fantastisk udsigt over Veruda Kanalen og Veruda Marina.

Værelser på Hotel Palma:

Hotellet har i alt 132 værelser beliggende på tre etager, alle værelser har panoramaudsigt til Verudela kanalen, marinaen og den lille havn. Værelserne er udstyret med telefon, hårtørrer og satellit-tv.

Faciliteter på Hotel Palma:

Hotel Palma har en dejligt lobby område, med aperitif bar, TV lounge, I reception er det venlig personale gerne behjælpelig med f.eks.vaskeri service eller andre ting som man som gæst kunne få brug for under opholdet. Uden for hotellet er der en parkeringsplads for hotellets gæster. Yderligere faciliteter kan findes på Punta Verudela Resort.

Hotel Palma Pula

Hotellet har ingen egen restaurant, så gæsten anbefales at bruge restauranter på Punta Verudela Resort eller den fremragende restaurant på Hotel Histria, som omfatter en stor buffet restaurant, en Istrien Tavern, med lokale specialiteter, samt en sea side restaurant som tilbyde internationale retter.


Fra Hotel Palma er der kun omkring 100 m til en strand som er blevet tildelt det blå flag, gæsterne kan naturligvis benytte alle strandene ved Punta Verudela Resortet, udover badning ved stranden har gæster på Hotel Palma også fri adgang til den indendørs og udendørs swimmingpools på nabohotellet Hotel Histria.

Tæt på Hotel Palma er der en sports- og rekreations klub med 22 tennisbaner, 2 five a-side fodbold pladser, sportspladser til håndbold, basketball, volleyball, squash og mini-golf, vandsport som dykning, Jet ski udlejning, paraglidning osv. findes også på klubben.

Hotel Palma også tilbyder Arenaturist animationsklub med forskellige aktiviteter for voksne og junior samt mini klub for børnene.

Kontakt informationer:

Hoteller i PulaAddress: Verudela bb, HR-52100 Pula
Phone: +385 (0)52 590 760
Fax: +385 (0)52 214 175
E-mail: palma@arenaturist.hr
GPS: 44.836468, 13.838637

Billeder Hotel Palma:

Billeder venligst udlånt af Arenatourist

Tags: , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.