Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Guest House Hotel Riviera Pula

Guest House Hotel Riviera Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 9.384 views

Pula-ArenaHvis man ønsker at holde ferie tæt på centrum af Pula, er det 3 stjernede Hotel Guest House Riviera et oplagt valg, hotellet er beliggende få hundrede meter fra det romerske amfiteater, Arenaen, og kun få meter fra havet samt tæt på den største park i byen. Hotellets bygning er opført i neo-barok stil i slutningen af det 19. århundrede, det blev bygget da det Østrig ungarske kejserrige regerede i Pula. Hotellet var på daværende tidspunkt stedet hvor eliten indkvarterede sig i byen, i dag er hotellet stadigt et populært valg blandt de mange berømtheder som besøger Pula Film Festival og Histria musikfestival.

Værelser på Hotel Riviera:

Hotel Riviera har 67 komfortable værelser på 5 etager med panoramaudsigt over det historiske centrum og havnefronten.

Faciliteter på Hotel Riviera:

Faciliteterne på det hotellets områder omfatter en reception, en fantastisk café bar med udendørs terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Hver af de 5 etager har et lobby-området. En bar er naturligvis også til rådighed samt andre typiske hotel-faciliteter, så som Internet-adgang, Fax / fotokopiering. Det trådløse Internet Hotspot kan benyttet på alle offentlige områder og er uden beregning. I de nærheden af hotel forefindes der et veksle kontor, et bil udlejningsfirma, samt et turistbureau hvor man kan booke udflugter. Hotellet har sin egen A la carte restaurant, og der er masser af lokale restauranter i gåafstand fra hotellet.


Hotel Riviera har også kongres faciliteter op til 50 personer, som også kan bruges til receptioner og selskaber seminarer etc.

Dette hotel kan anbefales til gæster, der gerne vil opleve denne kulturelle mangfoldighed af Pula, kva sin Placering tæt på i Pulas centrum har man fra Hotel Riviera nem adgang til alle de vigtigste seværdigheder. De skønne omgivelser og den smukke historiske bygning er bestemt også en glimrende ramme for en afslapningsferie.

Kontakt detaljer:Hoteller i Pula

Adresse: Splitska 1, HR-52100 Pula
Phone: +385 (0)52 211 166
Fax: +385 (0)52 219 117Book-Hotel
E-mail: riviera@arenaturist.hr
GPS: 44.876043, 13.849157

Tags: , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.