Top Post »

| 36.716 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Krk-Rijeka lufthavn til Rovinj

Transport fra Krk-Rijeka lufthavn til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 8.304 views

Lufthavnen Rijeka er beliggende på øen Krk, som ligger 30 km fra Rijekas centrum. Fra lufthavnen er der en lufthavnsbus som køre til centrum af Rijeka. Lufthavnsbussen afgår umiddelbart efter ankomsten af ethvert planlagt rutefly.

Hvis man ankommer til lufthavnen i Rijeka og er nødt til at fortsætte rejsen til Rovinj, har man flere muligheder til den videre rejse.

  1. Med bil, er den korteste og hurtigste rute mellem lufthavnen Krk-Rijeka og Rovinj omkring 120 km og har en anslået rejsetid på 1 time og 40 minutter, i øjeblikket er kun dele af vejen motorvej, hvilket betyder at man kan løbe ind i trafikpropper i løbet af sommermånederne. På største delen af strækning skal man betale vejafgifter. I lufthavnen er der flere biludlejningsselskaber, et udvalg af de bedste udlejningstilbud, kan man finde her.


  1. Transfer, hvis man er på udkig efter en problem fri transport fra Krka lufthavn til Rovinj, er en forudbestilt transfer nok det det bedste valg. En transfer kan bookes til 1-3 personer i en almindelig sedan eller op til 8 personer i en minibus. Her kan man tjekke priserne og forudbestille en transfer. Tip: Hvis man skal bo på et af hotellerne i Rovinj, bør man tjekke med hotellet om de evt. har en transfer ordning fra Rijeka-Krk lufthavn.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Med bus, der er ingen direkte bus forbindelser fra Krk-Rijeka lufthavn til Rovinj. Hvad man skal gøre, hvis man ønsker at rejse med offentlig transport, er først at tage lufthavnsbussen fra lufthavnen til Rijeka center (Køreplaner finder man her), lufthavnsbussen stopper så ved Jelačićev square, som er lidt over en 1 km fra den største busterminal i Rijeka. Fra den centrale busstation har man så flere daglige busafgange mod Rovinj. Her kan man tjekke køreplanerne.
  1. Med taxa, hvis ingen af de ovenstående rejsemuligheder opfylder dine krav, så er der selvfølgelig altid mulighed for at tage en taxa fra lufthavnen.  Taxierne er parkeret foran lufthavnens terminal.  sørg for at blive enige om prisen, inden I forlader lufthavnen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har rejsetips eller spørgsmål ang. rejser fra Rijeka-Krk lufthavn til Rovinj.

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.