Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Ljubljana lufthavn til Pula

Transport fra Ljubljana lufthavn til Pula

Skrevet af Ingen Kommentarer | 5.457 views

Ljubljana lufthavn, Jože Pučnik, ligger 26 km nord for Ljubljana centrum og omkring 225 km fra Pula. Fra lufthavnen er der bus til Ljubljana centrale bus station. Lufthavnsbussen afgår hver time på hverdage og hver anden eller tredje time i weekenden.

Rejser man til Pula fra lufthavnen i Ljubljana, har man følgende muligheder i form af transport:

  1. Med bil, størstedelen af vejen mellem lufthavnen i Ljubljana og Pula er motorvej, den korteste rute går via Koper og grænseovergangen i Dragonja. Denne rute har en anslået rejsetid på 2 timer og 30 minutter. Der findes også en alternativ rute via grænseovergangen i Jelšana der har samme længde, men færre motorveje km og dermed en anslået rejsetid på 2 timer og 50 minutter. Hvis man rejser med egen eller en lejet bil, skal man huske at købe en Vignette i Slovenien. Udlejningstilbud fra biludlejningsselskaberne som har kontor i lufthavnen, kan man finde her.
  1. Transfer, en transfer fra lufthavnen til Pula er relativ dyr, men ikke desto mindre muligt. Transfer tilbydes til 1-3 personer med et almindeligt sedan køretøj og fra 4 til 8 personer med en minivan. Man kan tjekke priser og forudbestille en transfer her.

Pula

Pula

Pula

  1. Med Bus, der er ingen direkte bus fra lufthavnen i Ljubljana til Pula. Man er først nødt til at tage lufthavnsbussen til den centrale busstation i Ljubljana, derfra er der et begrænset antal afgange til Pula. Man kan finde køreplanen med afgangene på denne side. Alternativt kan man tjekke forbindelser via Trieste i Italien.


  1. Med taxa, hvis man er efterladt uden nogen anden alternativ, har man naturligvis muligheden for at tage en taxa fra lufthavnen i Ljubljana til Pula, men være opmærksom på det vil koste en bondegård.

Du er meget velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål om at rejser fra Ljubljana lufthavn til Pula.

Tags:

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.