Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Pula lufthavn til Rovinj

Transport fra Pula lufthavn til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 19.645 views

Rovinj ligger omkring 40 km (korteste rute) fra Pula lufthavn, hvilket svarer til ca. 40-45 minutter i bil. Da dele af turen nu går via den nye Istrien motorvej, er turen, selv på dage med tung trafik som regel uden trafikpropper!

Hvis man planlægger at flyve til Pula lufthavn og derefter rejse derfra til Rovinj, har man følgende muligheder i form af transport.

  1. Bil, som nævnt ovenfor tager bilturen fra Pulas Lufthavn til Rovinj omkring 40-45 minutter. Hvis man følger motorvejen helt til Rovinj har man en rejseafstand på lidt mindre end 50 km. I Pulas lufthavnen kan man leje biler, afhængig af selskab, er det muligt at leje en bil for en dag som man så kan returnere i Rovinj. Man kan se de aktuelle udlejningstilbud fra de fleste af biludlejnings selskaber der findes i Pula lufthavn her.


  1. Transfer, hvis man er på udkig efter stress fri transport form fra lufthavnen til den endelige destination i Rovinj, bør man overveje en forudbestilt transfer. Hvis man skal bo på et Hotel i Rovinj, er det muligt at hotellet har tilbud på lufthavns pickup. Hvis ikke kan man finde transfer tilbud fra Pulas lufthavn til enhver destination i Rovinj her.

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Offentlige Busser, hvis man planlægger at rejse med bus fra Pula lufthavn til Rovinj, er man først nødt til at tage lufthavnsbussen fra Pula Lufthavn til Pulas centrale bus station, derfra har man busser til Rovinj. Tidsplanen for busser fra Pula til Rovinj kan man se her. Rejser tid med bus varier fra 2 til 4 timer afhængigt af tidspunktet på dagen. Ved sen ankomst til lufthavnen er bussen desværre ikke længere en mulighed.
  1. Taxi, selvfølgelig er der også mulighed for at tage en taxa fra lufthavnen, men hvis man gør det, så sørg for at blive enige om en pris, før I forlader lufthavnen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål ang. at rejser fra Pulas lufthavn til Rovinj.

Tags: , ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.