Top Post »

| 36.717 views

Camping Stoja ligger på Stoja halvøen, lige udenfor Pula. Den klippefyldte Adriaterhavs kyst på campingpladsen gør den til en perfekt plads for dem som elsker den utæmmet natur, og en …

Læs hele indlæggetl »
camping istrien

Overblik over alle campingpladser på Istrien halvøen

Pula Campingpladser

List med alle campingpladser i Pula og omegnen af Pula

Rovinj Campingpladser

List med alle campingpladser i Rovinj og omegnen af Rovinj

Hotel i Pula

Liste med alle Hoteller i Pula, booking af Hotel i Pula Istrien

Hotel i Rovinj

Liste med alle Hoteller i Rovinj, booking af Hotel i Rovinj Istrien

Hjem » Transport fra Venedigs lufthavn til Rovinj

Transport fra Venedigs lufthavn til Rovinj

Skrevet af Ingen Kommentarer | 4.846 views

Venedigs lufthavn – Marco Polo, ligger 253 km fra Rovinj, der er også en anden lufthavn som ligger i Treviso hvilket er 262 km fra Rovinj. I begge tilfælde er der en køretid til Rovinj på omkring 3 timer.

Fra begge lufthavnen er der hyppige lufthavnsbusser, til Mestre Togstation i Venedig. Fra Marco Polo lufthavn tager det ca. 20-30 minutter, og fra lufthavnen i Treviso omkring 1 time. Fra Mestre togstation er der togforbindelse til en lang række byer i Italien.

Nedenfor har vi listet de forskellige rejse muligheder man har fra begge af Venedigs lufthavne til Rovinj.

  1. Med bil, som nævnt før tager det fra Venedigs lufthavn til Rovinj omkring 3 timer, Udover 15-20 km i Slovenien, er der motorvej hele vejen. På motorvejen i Italien og Kroatien, skal der betales vejafgift. I begge Venedigs lufthavne kan man leje en bil fra størstedelen af de internationale biludlejningsselskaber. Normalt er det ikke et problem at medbringe bilen til Kroatien, men sørg for at spørge alligevel. Her kan man tjekke de forskellige udlejnings tilbud fra Venedigs lufthavne.
  1. Transfer, for få personer er en transfer selvfølgelig en relativ dyr måde at rejse fra Venedig lufthavn til Rovinj på. Men hvis man er en større gruppe på 6 – 8 eller flere personer er en forudbestilt transfer bestemt en rejse mulighed at overveje. Her kan man tjekke priser og forudbestille en transfer fra Venedigs lufthavne. Transfer fra Marco Polo Lufthavn, Transfer fra Traviso Lufthavnen

Rovinj

Rovinj

Rovinj

  1. Bus, fra Venedigs busstation er der én daglig direkte bus (undtagen søndage) til Pula, med stop i Rovinj. Der er også en anden daglig rute (undtagen søndag) til Pula (men Ingen stop i Rovinj), som kan anvendes til at rejse Venedig – Pula, Pula – Rovinj. Tidsplan for busserne, kan man se her. For at nå en af busserne i Venedig, bliver man nødt til at tage lufthavnsbussen fra en af lufthavnene (Marko Polo, Treviso Lufthavn) til Venedig.
  1. Tog, fra Mestre togstation er der hyppige tog til Trieste, fra Trieste bliver man derefter nødt til at fortsætte rejsen, enten med bus, lejet bil, forudbestilt transfer eller med Trieste – Rovinj båd linje (sejler kun i sommersæsonen).


  1. Båd / Katamaran, venezialines har en katamaran forbindelse mellem Venedig og Rovinj. I højsæsonen (juli og august) sejler katamaran dagligt, uden for højsæsonen (april-juni + september-oktober) sejler den 2-4 gange om ugen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål ang. at rejse fra en af Venedigs lufthavne til Rovinj.

Tags: ,

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også Comments Feed Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.